به گزارش راهبرد معاصر؛ شایان ترکمانی مسئول واحد تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران گفت: حوادث تروریستی ایذه و اصفهان قلب هر آدمی را به درد آورد، از مسئولین ذیربط اشد مجازات را علیه عوامل خارجی و داخلی را به جد خواستاریم و خواهان انتقامی سخت از گردانندگان اصلی این حوادث تروریستی هستیم.
وی افزود: حوادث تروریستی اخیر از دو بُعد قابل بررسی بوده و ناشی از دو موضوع است، در وهله اول به گشایشها و پیشرفتهایی که در دولت انقلابی صورت گرفته بر می گردد، اقدامات مناسب دولت توانست نقشههای دشمن در زمینههای مختلف که با ابزار تحریم و تفرقههای قومیتی دنبال میشد را نقش بر آب کند.
ترکمانی در ادامه عنوان کرد: بخش دوم این قضایا نیز به ملت غیور و قهرمان ایران باز میگردد که چه با تحریمهای استکبار جهانی و چه با این اغتشاشات و سایر نقشههای شوم آن ها همراهی نکردند و دشمن را در زمینههای مختلف در راستای به زانو درآوردن این ملت ناکام گذاشتند.
وی تاکید کرد: اما میتوان گفت که این دو موردی که ذکر شد را نمیتوان علت نهایی دانست و این تقابل که هر از گاهی چهرهی عینی به خود میگیرد و تجسم عملی مییابد، علتی دارد که ریشهی تمامی این موارد هست. آن موضوع هم هویتزدایی است که دشمن پروژهی آن را در سطح نخبگان کشور سالیان سال است که کلید زده و دنبال میکند.
ترکمانی در ادامه افزود: در اغتشاشات اخیر که مشخص است دشمن ماهها است برنامهریزی آن را در اتاقهای جنگاش انجام میدهد؛ سلبریتیها نقش تکمیل کننده پازل و تأثیرگذار در این عملیات جنگی تمام عیار را بازی کردند؛ البته باید توجه کرد که اغلب سلبریتیهای داخلی وارد این بازی از پیش طراحی شده توسط دشمن نشدند.
مسئول تشکیلات جامعه اسلامی دانشگاه تهران عنوان کرد: اینکه بلافاصله بعد از فوت آن مرحومه با سیل واکنشهای سلبریتیهای ایرانی و خارجی مواجه گشتیم، عادی نیست و نشان دهندهی آن است که برنامهریزی چنین هجمهای قطعاً از ماهها پیش صورت گرفته است.
وی افزود: بالاخره هماهنگی این همه فرد معروف داخلی و خارجی کار سادهای نیست و آنهم اینکه بخواهند همه با هم یک صدا یک حرف را بزنند و قطعاً زمانبر و هزینهبر میباشد.
این فعال دانشجویی تاکید کرد: راهبردی که از طریق سلبریتیها دنبال شد، آن بود که این افراد با شایعه پراکنی و سوءاستفاده از پایگاه اجتماعیشان و قدرت رسانهای که به جهت جایگاهشان از آن برخوردار هستند، مردم را فریب داده و سعی کردند آن ها را به اغتشاش دعوت کنند.
وی افزود: مطالبهی اصلیای که وجود دارد از مسئولین، علیالخصوص مسئولین قضایی این است که بالاخره عدهای ادعایی دارند، بیایند، راستیآزمایی کنند؛ خب اگر صحیح است، پیگیریهای لازم در جهت احقاق حق و برپایی عدالت صورت گیرد.
عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران گفت: ولی اگر ثابت شود این تهمت ها ناروا بوده و یا حتی بدتر از آن، با تحریک و تشویق معاندین و دشمنان این مرز و بوم بوده، قوهی قضائیه بعنوان مدعی العموم وارد شود و برخورد جدی نماید و مجرمین را به اشد مجازات برساند چون به جهت حرفهای بیپایه و اساسشان، کشور و این ملت هزینهها دادهاند.
مسئول واحد تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران افزود: اینکه امروز عدهای اندک از دانشجویان نخبه فرآیند آموزش عالی ما را مختل میکنند و دچار سقوط در آرمانها میشوند و بزرگترین دغدغهشان میشود سلف مختلط، قطعاً کار یک ماه و دو ماه نبوده، بلکه ریشهای عمیقتر در هویتزدایی از آرمانها دارد.
وی افزود: دشمن با هدف قرار دادن آرمانهای مقدس انقلاب اسلامی و آرمانزدایی از جامعهی نخبگانی، از همان ابتدای انقلاب و اولین رویاروییهایی که جبههی انقلاب و جبههی واپسگرای ضد انقلاب داشته دنبال میکند؛ البته این مسئلهی هویت اخیراً به جهت آنکه جهان در آستانهی نظم نوینی قرار دارد و در یک پیچ تاریخی تعیین کننده به سر میبرد و نقش نخبگان در این برهه بسیار تأثیرگذار و حائز اهمیت بوده و مبدل به یک چالش بین این دو جبهه گردیده است.
ترکمانی عنوان کرد: در این جنگ تمام عیار هویتی، کشور همهجانبه باید به تقابل با این هویتزدایی بیاید و پیروز این جنگ و کارزار طرفی است که نظام تعلیم و تربیت را بتواند در راستای اهداف خود به خدمت بگیرد. در نظام تعلیم و تربیت برخلاف تأکیدات مکرر امام انقلاب(مد ظله العالی) بسیار کم کاری و اهمال صورت گرفته و این درشرایطی است که جبههی واپسگرای ضدانقلاب بسیار در این حوزه برنامهریزی نموده و کارهای زیادی هم کرده است.
وی افزود: امروز نتیجهی این برنامه ریزیها را در این میبینیم که دانشجو و نخبهی این مرز و بوم بجای آنکه بدنبال کسب علم نافع باشد تا بتواند وظیفهی خود را در این پیچ تاریخی و نظم نوین ادا نماید، هویت خود را از دست داده میبیند، هویت غرب را به خود میگیرد و بازوی عملیاتی دشمن در دانشگاه شده و در اغتشاشات و مختل کردن امنیت کشور با آن ها همکاری میکند.
این فعال دانشجویی تاکید کرد: باید توجه ویژهای به نقش دانشجو و نخبگان در تحولات کشور و جهان داشت، در واقع تجمعات دانشگاه علاوه بر آنکه بر اقشار و عوام جامعه اثر گذاشت، بازتاب و به عبارتی گرایی از داخل به دشمنان بود، و پیامی را به آنان مخابره کرد تا جسارت کرده و غلطهای اضافی بکنند و از این موقعیت ملتهب پیش آمده سوءاستفاده بکنند و دست به حوادثی داعشخویانه که جنایت تروریستی در ایذه علیه مردم بیپناه یک نمونه اخیر از هزاران جنایت سفاکانهی آنان در ایران میباشد، بزند و به خیال خام خود بخواهند کشور را ناامن جلوه دهند و دچار هرج و مرج و اختلاف بنمایند.
مسئول واحد تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران تاکید کرد: انقلاب اسلامی به جوانان ما هویت داد، هویت ایرانی-اسلامی، هویتی مستقل و تأثیرگذار و آن جامعهی ناامید و افسرده را به ملتی غیور مبدل ساخت که مقابل عالمی ایستادگی کرد؛ ما نیز باید با ابزار نظام تعلیم و تربیت در حوزه، دانشگاه و آموزش و پرورش، این هویت را به نسلهای بعدی منتقل نماییم./ فارس